dijous, 14 de maig del 2020

Feina per divendres, 15 de maig.

Hola al·lots!

Gràcies per posar-vos en contacte amb mi per dir-me si vos va bé o no l'horari de tutoria que vos he assignat. Vos explic una mica com ho farem. Avui encara esperaré a rebre més missatges per si hem de fer algún canvi i prepararé nous horaris/grups per poder-mos veure tots. Si veig que es tracta de casos solts, farem la tutoria individual, que també em va beníssim per poder-vos conèixer.

Demà vos publicaré al blog i a Dinantia els nous grups i horaris i començaré a configurar les reunions. Són les primeres que organitz jo tota sola, així que necessit mirar-ho tot molt bé abans d'enviar-vos res. Com funciona?

Dinantia: programaré una reunió amb vídeo al calendari i convidaré les persones implicades. En tenir-ho fet vos avisaré i demanaré que ho reviseu al vostre calendari.

Zoom: programaré la reunió amb els vostres correus electrònics, on vos enviaran un enllaç per entrar-hi en el moment de la reunió. Aquest no sé si el puc fer amb antelació o si és just abans de la reunió, he d'investigar i culejar una mica. Potser els que tengueu l'opció de zoom només vegeu el missatge just antes de la reunió. Recordau quina adreça de correu em donàreu i estau pendents a la vostra hora.


Aquí teniu la tasca de demà:

CASTELLÀ: Snappet - lliçó 2. Veig que gairebé tots heu fet la tasca i els que no m'ho heu comunicat, així que ho heu fet molt bé!! Vos agrada fer la tasca per Snappet?

PLÀSTICA: Ens unim al repte #repteartacasa. Hem de cercar una obra d’art que ens agradi molt i l’hem de recrear. Tenim diferents opcions: pintar-la, fer un collage amb objectes de casa, disfressar-mos i fer-mos una foto… Vos en deixam una petita mostra:



Aquesta la va fer la meva amiga, na Maria. Ella diu que va ser molt fàcil i que ho va fer amb el que va trobar per casa... jo li dic que no es llevi mèrit, que li ha quedat genial!! Vos agrada?
Sobretot recordau el més important: passau-ho molt bé el temps que prepareu aquesta activitat!! Ho podeu fer sols o amb la família.

Una abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada